Απο το 2004 στην Κατερίνη ♥

Απο το 2004 στην Κατερίνη ♥
Ευχαριστώ Κατερίνη ♥

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Latte Macchiato στο fresco,το bio-cafe της Κατερίνης

so good!
Δοκιμάστε το Latte Macchiato στο fresco.

Ως γλυκαντικό για τον καφέ σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καστανή ζάχαρη, μέλι, στέβια, φρουκτόζη (για τους διαβητικούς) και τέλος την αγάβη, που θα βρείτε μόνο στο bio – café fresco!

Η αγάβη είναι κακτοειδές φυτό, που φύεται μόνο στις ερήμους του Μεξικού. Το σιρόπι της μπλε Αγάβης θεωρείται πιο γλυκό κατά 1,5 φορά από το μέλι και την κοινή επεξεργασμένη ζάχαρη. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται ως υγιεινό υποκατάστατο γλυκαντικού. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Το σιρόπι Αγάβης είναι υψηλά περιεκτικός σε ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο.
Ρωτήστε την Δέσποινα και την Σοφία για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου